Hoppa till sidans innehåll

Laginfo om träningar och matcher på Kopparvallen samt öppettider m.m.


  • Serieprogram på webben: Klicka här för länk till alla DFF-serier som Falu BS FK spelar i och alla dess respektive förbundsmatcher (ungdom och seniorer); 7- och 9- samt 11-manna (välj resp. serie i menyn).  Även BS ungdomsmatcher i Miljönären Cup (DM) går att hitta här.
  • Kommunens bokningsschema på webben: Klicka här för direktlänk att dagvis kunna se både inbokade träningar och matcher per förening och lag (välj "Fotbollsplaner" och därefter "Kopparvallen/B-plan + C-plan och/eller Konstgräs"). Även inomhustiderna går att söka fram på detta webbschema (gymnastiksalar/idrottshallar).
  • BS-registrerad nyckeltagg krävs för att komma in i bokade omklädningsrum. Det är samma nyckeltagg som också kan användas vid föreningens bokningar av inomhuslokaler. 30 min före/efter träning gäller i tid för nyttjande av omklädningsrummen på Kopparvallen, men vid matcher är det en timme som gäller. Vaktmästarna sätter upp ett schema för varje dag framför trappen, där det framgår om och vilket omklädningsrum man har rätt till i så fall att använda. OBS! Hemmalaget ska numera vid match släppa in både bortalaget och domarna i sina tilldelade omklädningsrum med sin förenings-nyckeltagg. Varje BS-lag har fått ett antal nyckeltaggar fördelat bland sina ledare.  
  • Samlingsrummet: Bokning för möten och övriga ledar- och spelarsamlingar ska göras genom BS-kansliet (ange förutom lagets namn både start- och sluttid). Bokning ska ej längre göras till kommunen!!! Bokningen uppskrivs sedan av kansliet i mötesalmanackan som är anslagen på anslagstavlan innanför dörren i samlingsrummet. Direktuppskrivning där är också ok utan kansliets medverkan (ange då "BS" och lagets namn samt start- och sluttid)! Som ingångsnyckel till samlingsrummet (inkl lagens brevfack och kansliets brevlåda) gäller fortfarande den vanliga s.k. ledar-grindnyckeln (märkt G) som varje BS-lag också har tilldelats några ex av. OBS! Tidigare fungerade också nyckeltaggarna om samlingsrummet var bokat, men så är inte längre fallet!!! Ledarnas G-nycklar går sedan tidigare också till "ungdomsboden" (där bl.a. domartröjorna hänger) och den röda "BS-fikakiosken" framför ungdomarnas första gräsplan (B-plan).
  • Securitas sköter nu om stängning/öppning under kvälls- och helgtid istället för vaktmästarna på Kopparvallen. Vid utelåsning efter kl 16 och helger ring 023-71 11 00. Vid inomhusträning (gymnastiksalar utan vaktmästare) ska man också i första hand ringa till Securitas om man inte kommer in med sin tagg, i andra hand om de inte har tid till jourvaktmästaren på Lugnet, tel 023-821 68 (gäller f.n. ännu dock inte på Kopparvallen!).
  • P-förbud och förbud mot bilkörning råder inne på hela Kopparvallen vad gäller vardagar på kvällstid samt under hela helgerna! Undantaget är för ur- och ilastning av material av berörda föreningsledare. Och givetvis är även utryckningsfordon o.dyl. transporter undantagna. Den stora fordonsgrinden som gränsar mot Tisken hålls dock låst under dessa tider (kvällar och helger), dvs när tränings- och matchaktiviteter pågår på planerna. På vardagar låser vaktmästarna den norra fordonsgrinden när de slutar jobba vid 16-tiden på eftermiddagen (öppnas vid 7-tiden på morgonen). Gående och cykeltrafik hänvisas till de öppna smågrindarna i staketet runt Kopparvallen (västra och norra persongrindarna). Cykelställ finns (förutom inne på Kopparvallen) utanför den västra spelaringången. Parkering av motorfordon kan som tidigare ske gratis utefter den stora vägen (Sturegatan) som går förbi Kopparvallen, eller framför den södra publikentrén och där avsedd stora grusparkeringen.
  • Vintertid är bara den stora fordonsgrinden öppen på dagarna (mellan ca kl 7-16), inte de två persongrindarna i staketet (ring kansli eller vaktmästare för att bli insläppt från gatan!). Notera också att alla grindlås nu är utbytta, vilket innebär att ingen grinddörr längre kan öppnas med någon av de tidigare utkvitterade nycklarna (som bl.a. den s.k. ledarnyckeln). Besök och hämtning av material m.m. i bodarna eller samlingsrummet kan därför numera endast ske på dagtid, inte på kvällstid och helger (om ingen verksamhet är bokad på konstgräset)! 
  • OBS! Ovan stycke om de två låsta persongrindarna gäller även sommartid främst under juli månad - då oftast ingen verksamhet varken dag- eller kvällstid är inbokad på någon av Kopparvallens fyra planer.
  • Vaktmästarnas expedition på Kopparvallen nås dagtid på tel. 023-830 64.  
Uppdaterad: 22 APR 2017 19:34
Skribent: Crister Gustafsson
Epost: This is a mailto link

Kontaktinfo

Kansli tel 023-228 89
öppet måndag-torsdag 
Föreningens e-post:
This is a mailto link 
I övrigt hänvisas till
våra kontaktpersoner 

 logo_Intersport1 ny

 club_intersport_topbanner_01

Logga Dalarnas Försäkringsbolag

 

 

  sisulogga

 

 

klart.se

Postadress:
Falu BS FK - Fotboll
Sturegatan 2
79151 Falun

Besöksadress:
Kopparvallens IP, Sturegatan 2
79151 Falun

Kontakt:
Tel: 023-228 89
E-post: This is a mailto link

Se all info